Френската компания  компания в областта на устойчивата мобилност АЛД Аутомотив (ALD Automotive)

...
Френската компания  компания в областта на устойчивата мобилност АЛД Аутомотив (ALD Automotive)
Коментари Харесай

ALD Automotive придоби компанията за автопаркове и мобилност LeasePlan

Френската компания  компания в региона на устойчивата мобилност  " АЛД Аутомотив "  (ALD Automotive) сполучливо завърши придобиването на 100 % от " ЛийзПлан " (LeasePlan) - компания за ръководство на автопаркове и подвижност, от консорциум, управителен от " Ти Ди Ар Кепитъл " (TDR Capital). Това оповестиха от ALD Automotive.

Сделката съставлява стъпка напред, която нарежда обединената група като водещ световен състезател в региона на устойчивата подвижност с общ ръководен автопарк от 3,3 милиона транспортни средства в международен мащаб. С обединяването на силите си ALD Automotive и LeasePlan ще застанат отпред по пътя към нулевите излъчвания и ще образуват цифровата промяна в тази промишленост, оповестиха още от ALD Automotive.

В известието се показва още, че Тим Албертсен, основен изпълнителен шеф на ALD Automotive -LeasePlan, назначава Педро Диас за ръководещ шеф за България, с цел да продължи да управлява стратегическото развиване на компанията у нас. От 2020 година насам Педро Диас е основен изпълнителен шеф на българската компания  " АЛД Аутомотив " ЕООД.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР